Rotho Baby design  wc-bril B ella   Bambina stone grey
-28%

Rotho Baby design wc-bril B ella Bambina stone grey


Adviesprijs
12,50 €
Prijs
8,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,51 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A264558

EAN: 4250226044036

Rotho Baby design wc-bril B ella Bambina stone grey
Deze tekst is automatisch vertaald.
De wc-zitjes van Rotho Baby design is de ideale begeleider voor uw kind bij de overgang van de kinderpot naar het volwassen toilet. Hoge functionaliteit en ergonomisch Design design zorgen voor ontspanning en comfort in het toilet training . De wc-bril vermindert de opening van het toilet en neemt de angst weg dat de kleintjes er in kunnen vallen. De ring met verhoogde poten en hoge rugleuning biedt niet alleen ondersteuning bij het zitten, maar voorkomt ook dat er iets misgaat. Op deze manier kan het gedrag van volwassenen worden nagebootst en geleerd. Dankzij de modern en Design s past de zitting op alle gangbare wc's en is hij zeer eenvoudig te monteren: eenvoudig te bevestigen tussen de toiletpot en de toiletzitting.
Bovendien garanderen de productie uit hoogwaardig materiaal en de chemische onschadelijkheid een lange levensduur. Na gebruik kan de toiletzitting met warm zeepwater worden gereinigd en comfortabel naast het toilet worden gehangen.
De wc-zitting kan optimaal worden gecombineerd met de bijpassende kruk van Rotho Baby design Het toilet is een zeer nuttig hulpmiddel voor de kleintjes, omdat het het voor hen gemakkelijker maakt om naar het toilet te klimmen en vervolgens naar de wastafel te gaan om hun handen te wassen. De wc-bril mag echter niet gebruikt worden tot een leeftijd van minstens 18 maanden, als het evenwichtsgevoel en de lichaamscontrole uitgesproken zijn.
Slimme oplossingen voor ouders en kinderen - het Duitse merk Rotho Baby design ontwikkelt al meer dan 15 jaar hoogwaardige en innovatieve producten en is een betrouwbare speler op het gebied van baby- en kinderopvang.

Eerste stap: Potje (12 Training tot 36 maanden)
De kinderpot is een belangrijk hulpmiddel, vooral in het vroege phase stadium van het drogen. Vanaf de leeftijd van 12 jaar kan het gebruikt worden waar het kind zich prettig voelt en is het de eerste stap weg van het Wind eland en naar het toilet. Het moet worden gebruikt totdat het gevoel van evenwicht en controle over de lichaamsfuncties voldoende ontwikkeld is.

Tweede stap: Toilet Training (vanaf 18 maanden)
Als het kind in staat is om zijn of haar eigen evenwicht te bewaren en al in staat is om veilig zijn of haar lichaamsfuncties tegen te gaan ollie , is dit het optimale moment voor de overgang van potje naar toiletzitting. Het vermindert de opening van het toilet en neemt de angst van uw kind om erin te vallen weg. Door het gebruik van een krukje kan het toilet ook zelfstandig worden bereikt en kunnen de voeten bij het zitten comfortabel worden uitgeschakeld.

Productgegevens:
  • Anatomisch gevormde wc-zitting
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Montage tussen toiletpot en toiletzitting
  • Ideaal voor toiletten training
  • Ergonomische en hoge rugleuning voor meer zitcomfort
  • Dubbele spatbescherming
  • Verminderde wc-opening voor minder angst bij kinderen
  • ophangmogelijkheid

Technische details
  • Design : Stone Grey
  • afmetingen: lengte x breedte x hoogte: 37 x 32,7 x 10,6 cm
  • Materiaal: Polypropyleen plastic

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Rotho

Rotho - voor het dagelijkse comfort

De innovatie producten van Rotho Babydesign helpen jou en jouw kindje in het dagelijkse leven. De hoogwaardige badartikelen als babybadjes en potjes, zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. De Duitse kwaliteit is al jarenlang een betrouwbaar product op de internationale markt. Dit komt onder ander door de hoge eisen die Rotho Babydesign van haar producten eist. De perfect pasvormen zorgen voor veel comfort voor kindjes. Ontdek al onze producten van Rotho hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Rotho Baby design wc-bril B ella Bambina stone grey
4.5
57 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 30
 
4 Sterren
| 20
 
3 Sterren
| 4
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Rotho Baby design  wc-bril B ella   Bambina stone grey
Rotho Baby design wc-bril B ella Bambina stone grey
Adviesprijs 12,50 €
8,99 €