roba BBQ Grill met toebehoren
-32%

roba BBQ Grill met toebehoren


Adviesprijs
125,90 €
Prijs
84,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
40,91 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A278920

EAN: 4005317317014

roba BBQ Grill met toebehoren
Met de roba BBQ Grill kunnen kleine barbecuefans grillen. De BBQ Grill is een mooie aanvulling op de kinderkeuken en een geweldig educatief speelgoed. In het rollenspel versterkt het keukenspeelgoed de sociale competentie en kunnen de kleintjes hun fantasie de vrije loop laten, wat de creativiteit stimuleert.

De barbecuegrill heeft barbecuevoedsel, een grilltang en de ingrediënten van de hamburger bij zich. Met de 14-delige stoffen accessoires leren de kleintjes op een speelse manier om te gaan met voedsel: Leg eerst het hamburgerpatty op de grill en vergeet niet het na een tijdje om te draaien. De volgende stap is om het 2-delige broodje met de sla te vullen, de patty met de grilltang van de grill te halen en het op het broodje te leggen. Voeg nu het plakje kaas, het plakje spek, een beetje komkommer, de uienring en het plakje tomaat toe. Nog een scheutje ketchup, voeg het tweede broodje toe en de hamburger is klaar. Of wil iemand liever een gegrilde biefstuk, een gegrilde vis of een worst in een hotdogbroodje? Ketchup uit de houten ketchupfles is een must voor elke barbecue!

De gelakte en bedrukte barbecue-grill werd in Duitsland ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN 71-1:2014 + A1:2018 en is EPH gecertificeerd. Alle materialen worden getest op schadelijke stoffen, gecertificeerd en regelmatig getest tijdens de productie. De oppervlakken zijn afwasbaar en gemakkelijk te reinigen. De roba BBQ Grill met draaiende kunststof knoppen wordt geleverd met houten grilltang en ketchupfles en 14-delige stoffen accessoires: Hamburgerbroodjes (2 delen), patty, sla, kaas, spek, komkommer, tomaat, ketchup, uienring, steak, vis, worst en hotdogbroodjes. De BBQ Grill met toebehoren is geschikt als rollenspel voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen grill (HxBxD): 70,5 x 71 x 31,5 cm Diameter patty ca. 10 cm Afmetingen kaas: ca. 10 x 10 cm

Productdetails:
  • BBQ Grill, gelakt en bedrukt
  • met draaiende kunststof knoppen inclusief houten grilltang en ketchupfles en 14-delige stoffen accessoires: Hamburgerbroodjes (2 delen), patty, sla, kaas, spek, komkommer, tomaat, ketchup, uienring, steak, vis, worst en hotdogbroodjes.
  • Materiaal: Multiplex, MDF (gelakt) en massief hout
  • Afmetingen: 70,5 x 71 x 31,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

roba BBQ Grill met toebehoren
roba BBQ Grill met toebehoren
Adviesprijs 125,90 €
84,99 €