HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig

HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig


Matentabel
Variant:
  • HOBEA dooppak Jakob 4-delig donkergrijs
  • HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig

Prijs
69,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A276575

HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met het schattige dooppak "Jonas" ziet uw kleine schat er bijzonder chique en elegant uit. Met het 4-delige blauwe dooppak Jonas is je lieverd een absolute blikvanger en ziet eruit als een kleine gentleman.
Een grote rol in de keuze van geschikte doopkleding speelt naast de edele, feestelijke natuurlijk Design ook de draagkwaliteit met voldoende bewegingsvrijheid.
Alle kledingstukken van het dooppak "Jonas" zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. De gebruikte stof is praktisch en aangenaam. De gebruikte materialen maken het dooppak voor baby's en kinderen huidvriendelijk, ademend, licht en overtuigt door zijn kindvriendelijke draagkarakteristieken.
Het dooppak "Jonas" biedt een aangenaam draaggevoel door de elastische, comfortabele stof. De kleding van uw kind biedt dus een hoog niveau van comfort en uw kleine schat kan zich vrij bewegen op deze speciale, feestelijke dag.
De broek, de bretels en het vlinderdasje zijn in een sterke en tijdloze donkerblauwe basiskleur. Het witte shirt heeft lange mouwen en ziet er zeer stijlvol en nobel uit in de donkerblauwe tinten. De twee knopen en de ingenaaide elastische banden vergemakkelijken het aan- en uittrekken van de luiers en het verwisselen ervan.
De feestelijke BT-outfit wordt gecompleteerd door de twee accessoires: het kleine blauwe vlinderdasje en de praktische bretels. De donkerblauwe, verstelbare bretels bieden met de witte stippen een extra blikvanger en kunnen comfortabel aan de broek worden bevestigd door de individuele zilveren clips.
De vlieg en de bretels kunnen naar believen worden aan- en afgezet. Het feestelijke dooppak "Jonas" is perfect voor uw kleine zonnetje en geeft kleine jongens een onvergetelijke uitstraling. Het donkerblauwe pak voor baby's bestaat uit in totaal vier harmonisch op elkaar afgestemde delen.

De volgende items zijn inbegrepen bij het "Jonas"-pak:
  • Kostuumbroek in donkerblauw
  • Witte gestippelde bretels in donkerblauw
  • Shirt in wit met lange mouwen en lange mouwen
  • Vlieg in het blauw

Productgegevens:
  • Materiaal: 80% katoen, 20% polyester, 20% polyester
  • wasbaar op 30 °C
  • Gemaakt in de EU

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig
4.5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig
HOBEA-Duitsland Dooppak Jonas 4-delig donkerblauw, HOBEA-Duitslands geboortepak Jonas 4-delig
69,00 €