Menu

Drinkflesje WHTE 350 ml vanaf de geboorte


Prijs 31,20 €
Gratis levering
Alle prijzen incl. BTW

Variant

Opslaan
  Direct leverbaar
  Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen
  Productomschrijving
  Deze tekst is automatisch vertaald.

  Prod. nr.: A276342

  FLSK Drinkflesje WHTE 350 ml vanaf de geboorte

  Super praktisch: De ® waterfles voor dagelijks gebruik met de baby.

  Whoa, waar een moeder niet aan kan denken. Wordt de fopspeen meegeleverd, zit er een reserveonderdeel in de kinderwagen, is de luiertas klaar voor gebruik? Met een baby moet je altijd ruim van tevoren plannen om voorbereid te zijn op alle eventualiteiten onderweg. Nu is er nog één ding minder om je zorgen over te maken. Perfect getemperd water voor de babymelk komt nu uit de ® drinkfles. Eenmaal gevuld, de hele dag beschikbaar.

  De Baby Drinkfles bestaat uit een onschadelijk materiaal dat geen schadelijke stoffen vrijgeeft en kan hygiënisch gereinigd worden. Het houdt het water voor de bereiding van melkpoeder tot 18 uur warm, lekt niet en is absoluut onbreekbaar. Naarmate uw kind ouder wordt, neemt het gebruik van de thee, het sap of de pap drinkfles toe. De ® maakt uw dagelijks leven als moeder gewoon meer ontspannen. Ontspannen moeders - gelukkige baby's!

  Productgegevens:
  • Design Wit
  • Leeftijd: vanaf de geboorte
  • BPA gratis
  • Houdt 24 uur ijskoud
  • Houdt 18 uur warm
  • Absoluut koolzuurbestendig
  • 100 % strak
  Technische details
  • Inhoud: 350 ml
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmetingen: (hoogte x diameter) 23 cm x 9 cm
  • opening van de fles: 3,4 cm
  • Gewicht: 350 gram
  Ongecompliceerd voor u, gezond voor uw baby

  Hygiënisch: Uw baby is weerloos tegen vele ziektekiemen. Helaas vermenigvuldigen deze zich vooral goed in babyflessen en conventionele thermosflessen. De ® isolatiefles van hoogwaardig roestvrij staal is eenvoudig te reinigen en laat geen ziektekiemen toe zich te verspreiden.

  Onbreekbaar: het leven is turbulent met baby's en peuters. Er kan iets afvallen. Geen probleem voor de ® drinkfles, die absoluut breukvast is en niet vervormt.

  Lekvrij: Het is genoeg voor uw baby om te spugen en te kwijlen - de jouwe ® blijft absoluut strak. Het nauwkeurig afgestelde deksel sluit altijd netjes af en voorkomt dat er druppels kunnen ontsnappen.

  Houdt het warm: Het is ongelooflijk handig dat de ® Baby Drinking Bottle zijn inhoud tot 18 uur lang op dezelfde temperatuur houdt. De zorgvuldige kook- en temperatuurmeting mag immers niet tevergeefs zijn geweest. Profiteer de hele dag van water dat net zo warm is als uw kind nu nodig heeft.

  Waarom de ® drinkfles?

  Style gecombineerd met duurzaamheid. Het ultieme alternatief. Als vervuilingsvrij alternatief voor plastic wegwerpflessen bestrijdt ® actief de verspilling van waardevolle grondstoffen. Daarnaast ondersteunt ® diverse non-profit organisaties die werken aan wereldwijd relevante probleemgebieden om een eigen bijdrage te leveren aan een leefbaar en duurzaam milieu.

  Naar boven